Vistas de página en total

lunes, 17 de enero de 2011

El proper diumenge Els Tres Tombs a Ripollet


Un any més, el proper diumenge Ripollet es vestirà de gala i tothom sortirà al carrer per veure la passejada dels Tres Tombs, la nostra Festa més tradicional, declarada d’interès cultural i turístic. Esteu convidats.

Vull felicitar a la Unió de Botiguers de Ripollet per la campanya de Nadal, no solament perquè ha estat una bona campanya comercial, donades les circumstàncies que ens trobem, si no perquè amb la seva imaginació i esperit aconsegueixen involucrar molts veïns i veïnes en les seves compres. Aquest any, han decidit repartir els premis, perquè arribi a més gent i ha estat tot un èxit.

El passat divendres, es va fer entrega als 29 guanyadors dels maletins amb els “ripoeuros” que podran utilitzar durant deu dies per comprar a les botigues associades.

Enhorabona als premiats i ànims per continuar lluitant.


El Dakar va acabar ahir i el nostre copilot internacional, el Lucas Cruz finalment ha quedat tercer, juntament amb el pilot Carlos Sáinz. Pot semblar poca cosa, degut a la bona trajectòria que portaven a la carrera i les victòries d’etapa aconseguides, però ha estat un gran mèrit. Felicitats campió.


fotos: ripollet.cat





No hay comentarios: