Vistas de página en total

lunes, 21 de junio de 2010

Ripollet s’omple el cap de setmana de foc, solidaritat i companyonia





Un altre cap de setmana molt viu a Ripollet. Moltes han estat les activitats programades: 25è aniversari de a colla Diables, el tradicional dinar de germanor de Mans Unides, la botifarrada del PSC, festes de fi de curs a diferents escoles del poble, entrega dels premis de dibuix infantil de la Unió de Botiguers... Es nota que amb l’arribada de l’estiu, aprofitem per sortir de casa i intentar desconnectar una mica de la rutina diària.


Dissabte, durant tot el dia, la colla de Diables de Ripollet va celebrar el seu 25è aniversari amb molta marxa, alegria i el que millor saben fer: soroll i foc. Van comptar amb la participació de diferents entitats del poble (Gegants, Gitanes, Grup Candombé, La Gresca, L’Estel) i d’altres colles vingudes d’arreu de Catalunya. No va passar desapercebut per ningú. 25 anys són molts, i cal felicitar-los per haver aconseguit mantenir una entitat com aquesta. El futur de l’entitat està assegurat amb el bateig de la colla infantil.Esperem que els propers 25 anys continuïn donant “guerra” al grit de: Visca el foc, visca el vi i visca la mare que ens va parir!


Ahir al matí, l’Agrupació local del PSC va organitzar una botifarrada per celebrar l’arribada de l’estiu. Més de 200 amics i amigues es van apropar a compartir el matí amb nosaltres, en un ambient sa i animat. Aquesta trobada s’emmarca en l’inici d’una campanya de contactes amb els veïns que continuarem durant la propera tardor. Tenim a la vista les properes eleccions autonòmiques i hem de començar a preparar també les propostes pel proper programa electoral del PSC a les municipals de l’any que ve.


Al migdia, tocava dinar de Mans Unides. Aquest any, s’han superat amb la organització. Vull aprofitar per felicitar totes les persones que han treballat perquè l’organització fos un èxit. Més de 200 comensals al pati de l’escola Anselm Clavé (els canvis d’escenari sempre son un risc), i tot fet amb molta il·lusió (dinar inclòs). Els diners del dinar i el tradicional bingo aquest any es destinaran a ajudar en la construcció d’una escola a la India



No hay comentarios: