Vistas de página en total

sábado, 15 de diciembre de 2007

Un àlbum amb èxit


Fa poc més d’un mes, que la Unió de Botiguers de Ripollet, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va posar en marxa una campanya per a fomentar el nostre comerç local molt original. Es tracta de completar un àlbum amb més de 180 fotografies del poble, antigues i noves, que fan un repàs de tots els barris des de diferents punts de vista.

La gràcia està en que cada comerç associat reparteix una fotografia de l’àlbum, i per tant, per a completar-lo cal anar a totes les botigues a buscar-lo, encara que no es compri res. I justament aquest ha estat el gran èxit de la iniciativa. Moltes persones, grans, joves i nens, han visitat totes les botigues, i aquest era el repte.

Fa gràcia veure la gent, els grans encara més, anant canviant cromos com quan anàvem a l’escola. Han estat 2.500 àlbums repartits, però molta gent que s’ha quedat sense, els reclama i haurem de fer una altra tirada. En aquests casos, els diners invertits és el menys important, si la gent fa seva una iniciativa tant bonica. Felicitats a la Unió de Botiguers per aconseguir lligar el comerç local amb les nostres arrels, la nostra història i els nostres sentiments.

Sense dubte, això es fer poble.

Foto: Ripollet.cat

2 comentarios:

Anónimo dijo...

i tu ja el tens omplert? has anat a totes les botigues? i aniràs? o te l'han regalat ja omplert?

Juan Parralejo dijo...

Jo en tinc un de complert que em van regalar els de la Unió de Botiguers el dia de la presentació de la campanya en el sopar del 20è aniversari, i els agraeixo.
Ara, entre tota la familia entem completant un altre per regalar-li als avis.
No sé si aquesta informació és molt important per tu, i si d'això depent alguna cosa. Et recomano que en lloc de dedicar temps a especular amb aquestes coses sense importància, et dediquis a completar l'àlbum. Sens dubte, et serà més útil.