Vistas de página en total

miércoles, 12 de septiembre de 2007

l'Onze de setembre a Ripollet

Ahir es va fer l’homenatge i l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova coincidint amb la Diana Nacional de Catalunya.

Disset entitats del poble van fer l’ofrena floral al monument en un ambient festiu-reivindicatiu, en el qual van participar centenars de veïns i veïnes. Posteriorment, vaig presidir l’ofrena institucional, juntament amb els regidors i regidores de l’Ajuntament. L’acte va estar amenitzat per la Coral del Vallès de Ripollet que va interpretar diverses peces, entre elles, El cant de la senyera, Els Segadors i Ripollet (Com a homenatge al mestre Josep M. Brull en el centenari del seu naixement).

M’agradaria donar les gràcies a tots els veïns i veïnes que hi van participar, a les entitats, partits polítics, a la Coral del Vallès, pel comportament i la lluentor de l’acte.

És evident, que amb les modificacions que s’han introduït a l’acte, consensuades per la junta de portaveus local, hem guanyat en vistositat i participació.

De cara a l’any que ve, segurament haurem d’introduir alguns nous canvis per tal de millorar, si es possible, l’acte. Per exemple, una crida institucional a penjar senyeres a les balconades, fomentar el coneixement de la lletra dels Segadors, etc. poden ser iniciatives a proposar.

foto: ripollet.cat

1 comentario:

Anónimo dijo...

hola;buenas tardes.
si no mas de 15 personas votaron para elegir la bandera del pueblo,poco se podrá hacer para que la gente se involucre mas en estos temas.
las iniciativas todas son buenas,pero lo primero que hay que cambiar es el concepto que tiene la inmensa mayoria sobre los políticos.
los politicos lo saben,incluso se trasladó el dia del segundo lunes de pascua,para evitar unas elecciones en tres días de fiesta.
saludos.