Páginas vistas en total

martes, 14 de abril de 2015

Tot a punt per preparar el programa electoral socialista

Des del passat mes de febrer, els socialistes de Ripollet hem tingut obert un període de contactes i recepció de propostes per tal de confeccionar el programa electoral amb el qual concorrerem a les properes eleccions municipals del mes de maig.

A través de les xarxes socials, correu electrònic i a la nostra web, s’oferia la possibilitat de què els veïns i veïnes del nostre municipi poguessin fer les seves propostes i suggeriments. Així, una setantena de persones s’han adreçat a  nosaltres per traslladar-nos les seves idees. A més, hem mantingut trobades amb entitats i col.lectius del poble, tant socials com culturals, esportives, associacions de veïns, el casal d’avis, la Unió de Botiguers i el Gremi d’Hostaleria.

En aquestes reunions sectorials hem pogut rebre les aportacions de cadascun d’aquests àmbits de la nostra societat, aportacions que la comissió electoral del PSC de Ripollet treballarà per tal de presentar a l’assemblea local un programa que respongui a les necessitats del nostre poble i que es pugui convertir en el programa de la majoria dels nostres veïns i veïnes.

Volem agrair a tothom, tant els veïns i veïnes a títol individual com a les entitats i associacions ripolletenques, la seva predisposició i esperit de col.laboració amb nosaltres.

No hay comentarios: