Páginas vistas en total

martes, 27 de agosto de 2013

Magnífica Festa Major 2013 a RipolletLa Festa Major de Ripollet ha acabat. El tradicional ball de confetti ha posat la guinda a una Festa Major amb molta participació tot i les dates d’aquest any.

Espectacles de mitjà format amb una gran acceptació que s’han programat a la Plaça Pere Quart, els concerts del parc dels Pinetons, el concert i balls a la Plaça Joan Abad, les activitats més tradicionals, les funcions de teatre, les infantils, les esportives... totes amb una gran afluència de públic. Els focs artificials d’aquest any han estat fantàstics i així m’ho han fet saber molts veïns i veïnes.

I  la pluja ens ha respectat i ha permès, entre d’altres coses, que les entitats que han muntat els seus xiringos al recinte firal hagin pogut recuperar uns calerons que tanta falta els fa per mantenir les seves activitats.

Ara, a fer una valoració general per continuar millorant, com sempre, i esperar que la Comissió de Festa Major i les nostres entitats ens presentin una gran Festa Major per al 2014.

A tots i totes els que han participat per a què aquest any hagi estat una gran Festa Major. GRÀCIES.
Pots veure un resum de la Festa Major: http://youtu.be/fdPWRUDAdpg
https://picasaweb.google.com/RevistadeRipollet/FestaMajor2013?feat=flashalbum#5916371417481142578 

No hay comentarios: