Vistas de página en total

lunes, 26 de noviembre de 2012

Ripollet vota socialista


 
Una vegada més, Ripollet ha tornat a votar socialista. Aquesta vegada en un context difícil i molt polaritzat, amb un PSC agafat a contrapeu i amb un candidat nou. Els ciutadans i ciutadanes de Ripollet han expressat a les urnes les seves preferències i han dit de manera clara i rotunda no a d’independentisme. Ripollet és un poble tradicionalment d’esquerres i ha sabut interpretar molt be aquestes eleccions en aquesta clau i no tant en els sentiments nacionalistes de CiU i PP.
El PSC ha estat la força guanyadora en nombre de vots i en percentatge i ha guanyat en la majoria de meses electorals. Aquesta important victòria però és agredolça perquè els resultats a nivell de Catalunya no han estat bons. Però és evident què hi ha un espai electoral que el PSC ha de tornar a ocupar. Es tracta de l’espai catalanista d’esquerres que hem de reivindicar i hem de posar l’accent en les polítiques socials. Davant dels debats identitaris, el PSC ha de portar al Parlament els debats que interessen als ciutadans i que ahir a Ripollet van quedar clars: drets socials, drets laborals, un nou règim fiscal on paguin més els que més tenen i estímuls a l’economia productiva per fomentar l’ocupació.
El tripartir ha quedat enrere. Tenim un candidat que ha anat de menys a més i un partit desitjós de participar i debatre propostes i idees i no tant de persones i càrrecs.
Des de Ripollet aportarem el nostre gra de sorra, sense perdre de vista la nostra política basada en la proximitat. Els nostres veïns i veïnes han de notar que en aquests moments difícils ens tenen al seu costat. Ahir ens ho van agrair.
Moltes gràcies Ripollet!
Totes les dades electorals a: http://info.ripollet.cat/asp/llistat_noticies.asp?ID=18205
fotos: ripollet.cat

No hay comentarios: