Vistas de página en total

lunes, 19 de septiembre de 2011

Rubalcaba transmet confiança

Aquest cap de setmana he pogut escoltar i també xerrar amb el candidat del PSOE a les properes eleccions generals del 20 de novembre Alfredo Pérez Rubalcaba.
De la intervenció que va fer ahir en el marc de la Festa de la Rosa del PSC tinc poca cosa a comentar perquè els mitjans de comunicació ja s’han fet prou ressò de l’acte. Una intervenció compromesa amb Catalunya i la nostra llengua. Rubalcaba convenç perquè té les idees mols clares i a més, sap transmetre el seu missatge. Parla clar i no diu tonteries. Va ser contundent amb el PP i el seu candidat Mariano Rajoy al recordar que ha estat el PP qui va portar l’Estatut al Tribunal Constitucional i qui recollia signatures per tota Espanya en contra del català. Una greu irresponsabilitat que no pot quedar impune, com si això no fos amb ells.
Aquest matí he tingut l’oportunitat de compartir una estona amb ell i altres companys i companyes de la comarca. Si és indubtable que és un gran comunicador de masses, en les distàncies curtes és genial, fresc, intel·ligent i atent. Transmet confiança. I això és molt important, perquè té un camí difícil a recórrer aquests dos mesos. Ell és conscient de les dificultats que tenim per endavant, però les afronta amb optimisme i molta tranquil·litat. Estic segur i convençut que amb aquest candidat, el resultat de les eleccions de novembre no seran com molts s’imaginen.
Avui fins i tot feia broma amb el seu Madrid de l’alma, que ahir va perdre al camp del Llevant per 1 a 0. Un dia després que el seu etern rival guanyés a l’Osasuna per 8-0.
És que no es pot tenir tot.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Transmite mucha confianza a los que no le vamos a votar. Por eso cada día somos más.

Juan Parralejo dijo...

Alguno está vendiendo la piel antes de cazar el oso.