Vistas de página en total

lunes, 26 de enero de 2009

Ripollet no ha estat una excepció


Aquest cap de setmana el fort vent ha provocat nombroses destrosses a Ripollet. Per sort, no hem hagut de lamentar danys personals, com per desgràcia ha estat el cas de Sant Boi, a qui des d'aquest blog vull transmetre el meu condol a les families i a tota la ciutat.

El dissabte de bon matí va començar a bufar un fort vent, que encara que anunciat pels mitjans de comunicació, ningú s’esperava la seva virulència. El punt culminant d’agressivitat va ser al voltant de les 12’00 h., segons les dades recollides per l’estació meteorològica de la Casa de Natura de Ripollet.

Molts arbres de parcs, escoles i carrers van ser arrencats de socarrell per la força del vent, així com nombrosos problemes amb les línies elèctriques i teulades de cases i edificis.

Durant tot el cap de setmana, un dispositiu d’urgència integrat per la Policia Local, Protecció Civil, la Brigada Municipal i l’empresa adjudicatària de la neteja viària han estat treballant perquè aquest matí la vida quotidiana es reprengués amb total normalitat.

A excepció d’algunes petites zones que encara no tenien subministrament elèctric, la resta ha estat del tot normal. Ara queda netejar parcs i jardins, que es va considerar que no era prioritari, per tant durant els propers dies, el soroll de les màquines de serrar per desbrossar i talar arbres caiguts, serà un soroll habitual.

Vist el que ha passat al voltant nostre, podem afirmar que Ripollet ha sortit prou ben parat. Hem d’agrair tots plegats la tasca de totes aquestes persones que han estat treballant aquest cap de setmana perquè la tornada de dilluns s’hagi fer amb total normalitat.

Foto: ripollet.cat

No hay comentarios: